Nyirok/iszap/algás infra testkezelések – Bogácsi Gyógycentrum
+3649534002 |
| 3412 Bogács, Fürdő u. 2.
Telefon
+3649534002
Helyszín
Bogács, Fürdő u. 2.
Nyitva
hétfő-vasárnap 8-16

Nyirok/iszap/algás infra testkezelések

2019.05.30. 16:29 (2017.04.20. 14:51)

Nyirok/iszap/algás infra testkezelések

Aromás tengeri sós kezelés

A speciális tengeri üledékből származó sót vitaminos testápolóval és aromás olajjal keverve masszírozzuk át az egész testet. Lágyan eltávolítja a bőr elhalt sejtjeit és kiegyenlíti a nedvességháztartását. A bőr bársonyosan simává válik.

Algás salaktalanító pakolás

A megszárított kék algák méregtelenítik, hidratálják a bőrt és az élethez fontos vitaminokkal és ásványi anyagokkal látják el. Intenzíven ápolja és kisimítja a száraz, igénybe vett bőrt, nagyon jó hatással kezeli a cellulitist, a hatás fokozására igény szerint csőfáslival felhelyezésével tökéletesítjük.
A kezelés előzetes időpont-egyeztetés alapján történik, időtartama 60 perc, a kezelés ára 6.900 Ft.

Salaktalanító iszapkezelés igény szerint fáslival

Rendkívül jó hatással méregtelenít, regenerál és vitalizál. Nagy hatással kezeli a cellulitises szöveteket, fokozza a bőr anyagcseréjét, tisztítja és ápolja a bőr rétegeit, elősegíti a regenerációját. 3-5 kezelés után már 1-2 konfekcióméretnyi karcsúsodást jelent. A holt tengeri iszap még a kezelés után is napokon át méreganyagokat távolit el a kötőszövetből.

Csokoládé gélmaszk

A csokoládéban nagy mennyiségben lévő antioxidáns polifenolok megkötik és semlegesítik a bőr öregedéséért felelős szabad gyököket, míg a teobromin alkaloida természetes stimuláló hatást (bőremelő) fejt ki.
A kezelés előzetes időpont-egyeztetés alapján történik, időtartama 30 perc, a kezelés ára 4.500 Ft.

Fekvő infraszauna

A kabin belső burkolata olyan egyenletes és kellemes meleg sugárzást bocsát ki, mint amilyet a napsugár által felmelegített homokban érezhetünk. A bőr gyengéden és egyenletesen felmelegszik, a pórusok kitágulnak, a sugarak egyenletesen áthatolnak a vérerekkel gazdagon átszőtt bőrrétegen. A 40–50 fokos hőmérsékletnél jólesően, kellemesen és kényelmesen izzadunk.
Az infraszauna elvégzi a kötőszövetek megtisztítását, a test „szemétlerakó helyeinek” savas salakanyagoktól való megszabadítását. A lerakódások által kiváltott fájdalmak, reumás jellegű panaszok csökkennek vagy akár meg is szűnhetnek.Az infravörös szauna kúraszerű vagy rendszeres használata – tudatos táplálkozás mellett – biztosítja immunrendszerünk megerősödését, az egészség és ellenálló képesség, a fizikai erőnlét helyreállítását, növelését.

A normál szaunában a verejték 97%-ban vízből áll, míg az infraszaunában 80%-ban vizet vesztünk, a többi 20% összetétele: zsír, koleszterin, zsírban oldott mérgező hatású anyagok, nehézfémek és savak.

A kezelés előzetes időpont-egyeztetés alapján történik, időtartama 30 perc, a kezelés ára 1.800 Ft.

Nadrágos nyirokmasszázs

A nyirokmasszázs az alakformálásért és a cellulit ellen vívott harc leghatékonyabb módja, illetve a leglágyabb és leghatékonyabb masszázs, melynek gyökerei felfedezhetők már az ősi tradicionális thai, polinéz és sámánmasszázsokban is.

Hatása: A nyirokmasszázs célja, hogy a nyirokrendszer zavarai következtében a szövetekben felgyülemlett vizet, méreganyagokat eltávolítsuk, megszüntessük a duzzanatokat és fokozzuk a szervezet ellenálló-képességét.A masszázs csökkenti a nyiroködémát és felgyorsítja a sejtek anyagcsere-folyamatait. Hatására fokozódik a salakanyagok kiürülése a szervezetből. A nyirokmasszázs során simító, pumpáló mozdulatokkal ürítjük ki a nyirokrendszert, meggyorsítva a pangó nyirok eltávozását. A kezelés emellett javítja a közérzetet: aktiválja az immunrendszert, feszültségoldó, gyulladáscsökkentő és nyugtató hatású.

Salaktalanító iszapkezelés

Rendkívül jó hatással méregtelenít, regenerál és vitalizál. Nagy hatással kezeli a cellulitises szöveteket, fokozza a bőr anyagcseréjét, tisztítja és ápolja a bőr rétegeit, elősegíti a regenerációját. 3-5 kezelés után már 1-2 konfekcióméretnyi karcsúsodást jelent. A holt tengeri iszap még a kezelés után is napokon át méreganyagokat távolit el a kötőszövetből.
A kezelés előzetes időpont-egyeztetés alapján történik, időtartama 90 perc, a kezelés ára 9.000 Ft.