Esőcsepp masszázs

Esőcsepp masszázs – Ahol a minőségi aroma terápia és a gerinc reflexzóna kezelés találkozik. A masszázstechnikának és az illóolajok jótékony hatásának köszönhetően Önt átjárja a béke, a könnyedség, a harmónia.

Az esőcsepp technika az egyik legbiztonságosabb és leghatékonyabb tűszúrást vagy műtéti beavatkozást nem igénylő, bárki számára elérhető eljárás a stressz a hátfájás és gerincproblémák csillapítására.

Ez egy itthon még nagyon ritkán használt különleges eljárás, mely éterikus olajok és ezek jótékony hatásának és egy speciálisan kidolgozott masszázstechnikának az egyvelegén alapszik. Ehhez a nyugtató, méregtelenítő, fájdaloműző, harmonizáló és egyben energizáló masszázshoz tiszta, élő, szintetikumoktól mentes terápiás minőségű illóolajokat használunk, melyek minden egyes üvegcséje a természet ősi erejét őrzi.

Hogyan is történik ez a különleges kezelés?

A terápiás minőségű illóolajokat egy előre meghatározott sorrendben visszük fel először a talpra majd a lábfejre egy különleges Vitaflex masszázstechnikát alkalmazva.Majd következik a gerinc és a gerinc menti területek gyengéden kezelése, különböző masszázstechnikákkal (tollsimító, körkörös, fűrész, hüvelykujj-hengerlő, öblös, lazító) és ehhez tartozó aromaolajokkal. Az olajkeverékek hatásának erősítéséhez forró kendőkkel történő borogatást készítünk a kezelés végén. Ekkor kezdődik meg a méregtelenítés a gerincoszlop mentén, az izomzatban, mely kellemes és meleg érzés.Az ellazulás is ekkor teljesedik ki,a test egy kellemes könnyed lebegésszerű állapotba kerül, természetesen ez nem azonnal észlelhető,csupán egyszerre csak bekövetkezik,amikor is a mély ellazulásban megtatáljuk egyensúlyunkat.Egy kezelés hatása akár 2-3 hétig is érezhető.

A masszázs aktiválja a testben az energiaáramlást (a-hatás akár egy hétig is érvényesül a hátizomzatban), ezáltal feloldódnak a fájdalom vagy stressz által okozott blokkok, könnyen távoznak a méreganyagok

Az esőcsepp masszázshoz a következő terápiás minőségű aromaolajokat használjuk:

• Valor : Az üvegbe zárt „csontkovács­” .Hasznos az izom és a csontrendszer statikai kiegenlitődéséhez,lelki szinten a belső derű a magabiztosság és az önbecsülés érzetének erősítésében.
• Oregano : Antibacteriélis és antivirális hatású, harmonizálja az immunrendszert támogatja a légzőrendszert.Az egyik legerősebb illóolajként tartják számon.
• Kakukkfű: Antioxidánsokban gazdag,erősen támogatja immunrendszert ,belélegezve a kimerültség megszüntetésére is jó hatású.
• Bazsalikom : Görcsoldó hatású.Kiválóan lazítja a harántcsikolt izomzatot mind szimpatikus mind paraszimpatikus téren. A mentális fáradtság szempontjából jótékony hatása van.
• Kúszó fajdbogyó: Lehangolt közérzet ellen kiváló.A légzőrendszerre kifejtett jó hatása mellett izomfájdalmakra is nagyon hatékony. Támogatja az ízületek és csontok egészségét.Stabilizálja a lelki közérzetet.
• Majoránna: Fő hatása a vázizmok támogatása. Segít ellazítani az érzelmi túlterhelődésből adódóan megfeszült izmainkat. Széles hatáskörébe tartozik az ízületi fájdalmak enyhitése.Általános lazítóként is használ.
• Cypress: Szív és érrendszer védelmezője erősíti a hajszálereket,miközben az immunrendszerre is erősítő hatást fejt ki. A nyirok és a légzőrendszerre is nagyon jó hatású.Érzelmi síkon segít a stabilitás kialakítására és megőrzésére.
• Borsmenta: Jelentős hatással bír a légző és emésztőrendszerre valamint az izomzatra. Szinergikus hatású erősíti és tartósítja az előzőleg használt illóolajok hatását,valamint azzal a különleges hatással is bír, hogy növeli a bőrlégzés hatékonyságát. Ezért is használjuk az esőcsepp masszázs során utoljára mint befejező olaj a borogatás előtt.

A kezeléshez előzetes bejelentkezés szükséges, az időtartama 60 perc, ára 11.900,- forint. Javasolt teljes test gyógymasszázzsal kiegészíteni. Ekkor a kezelés időtartama körülbelül 115 perc, ára pedig 17.900,- forint.

Egy felbecsülhetetlen élmény – Ahol a minőségi aromaterápiás kezelés a reflexologia és a gyógymasszázs találkozik.

Vélemény, hozzászólás?