Svéd masszázs

A nyugati világ legelterjedtebb masszázstípusa. A test összes izmára (kivéve a mellkas, has, arc) kiterjedő, közepes erősségű és intenzitású, kondicionáló masszázsfajta.

A hosszabb időtartamú masszázs során részletesebben kidolgozott fogásokat alkalmaznak, egyenletes eloszlásban. A masszázs krémmel vagy olajjal történik, kellemes nyugtató és egyben frissítő élményt ad. A testre gyakorolt hatással megszünteti a problémáink okozta stresszes, feszült állapotot is. Összességében segíti a test egészséges működését.

Hatása: izomlazító, regeneráló, stimuláló, keringésfokozó és frissítő hatású. Segítségével visszanyerhetjük testünk rugalmasságát, ellenálló-képességét. Ez szellemünkre is hasonló hatással van. Csökkenthetjük a fáradtságérzetet. Hatást gyakorol a bőrre, kötőszövetre, izomzatra, érrendszerre, nyirokkeringésre, valamint az idegpályákon keresztül az agyra is. A vérellátás fokozódása nagymértékben javítja a sejtek oxigén- és tápanyag-ellátását. A nyirokrendszer működésének serkentésétől pedig javul a lerakódott salak- és méreganyagok kiválasztása.

Ideje: 35 perc (nyak, hát, derék, csípők, vádli) vagy 55 perc (teljes test, kivéve has, mellkas, arc)

Vélemény, hozzászólás?