Fekvő infraszauna – Bogácsi Gyógycentrum
+3649534002 |
| 3412 Bogács, Fürdő u. 2.
Telefon
+3649534002
Helyszín
Bogács, Fürdő u. 2.
Nyitva
hétfő-vasárnap 8-16

Fekvő infraszauna


A kabin belső burkolata olyan egyenletes és kellemes meleg sugárzást bocsát ki, mint amilyet a napsugár által felmelegített homokban érezhetünk. A bőr gyengéden és egyenletesen felmelegszik, a pórusok kitágulnak, a sugarak egyenletesen áthatolnak a vérerekkel gazdagon átszőtt bőrrétegen. A 40–50 fokos hőmérsékletnél jólesően, kellemesen és kényelmesen izzadunk.

Az infraszauna elvégzi a kötőszövetek megtisztítását, a test „szemétlerakó helyeinek” savas salakanyagoktól való megszabadítását. A lerakódások által kiváltott fájdalmak, reumás jellegű panaszok csökkennek vagy akár meg is szűnhetnek. Az infravörös szauna kúraszerű vagy rendszeres használata – tudatos táplálkozás mellett – biztosítja immunrendszerünk megerősödését, az egészség és ellenálló képesség, a fizikai erőnlét helyreállítását, növelését.

A normál szaunában a verejték 97%-ban vízből áll, míg az infraszaunában 80%-ban vizet vesztünk, a többi 20% összetétele: zsír, koleszterin, zsírban oldott mérgező hatású anyagok, nehézfémek és savak.

A kezelés előzetes időpont-egyeztetés alapján történik, időtartama 30 perc.


Van véleménye? Ne tartsa magában!