Kozmetikai akupunktúra Bio-Meyisun felszívódó szálakkal

Bio-szálakkal a szebb arcért, nyakért, dekoltázsért – minden korosztálynak (nem csak nőknek..).

Anti-Aging

BIO-MEYISUN felszívódó szálak

Bio-Meyisun módszer akupunktúrás eljárást alkalmaz az arcon található akupunktúrás pontok stimulálásához, s ez által segíti az arcbőr regenerálódását, és SMAS réteg elrendezésének megváltozását, melynek eredménye a szebb arc.

Az ősi tradicionális gyógymód (a bőrfelszínen lévő aktív akupunktúrás pontok, amelyek az izmok motoros pontjai is egyben) és a modern technika ötvözete, amely a ma emberének elvárása alapján a szépség megőrzése és fiatalos külső érdekében történő fájdalmatlan, azonnali és (főleg ) késői hatást is mutató eljárás.

<!–

–>

Arcvonások modellezése: Bio–Meyisun eljárás akupunktúrás technikát alkalmaz, nem csak a bőr-, de az izomréteg stimulációjához is, melynek eredménye a megereszkedett izmok kedvező átrendezése, és végeredményben az arc megszépülése. SMAS réteg a bőralatti zsír és izomréteg között található, a bőr és az izmok csatlakozásánál. Mivel speciális bőrrétegről van szó, a megereszkedés esetén éppen ezen a helyen keletkeznek ráncok a homlokon, nyakon, száj környékén, illetve megereszkedik az álkapocs (toka).

Bio-terápia – az eljárás alatt Bio Meyisun felszívódó szálakat akupunktúrás tűk segítségévével a bőr dermis-, SMAS-, illetve izomrétegekbe vezetik be. Bio–Meyisun tulajdonképpen egy dél-koreai fejlesztés, PDO (polidioxanon) tartalmú, bio-felszívódó szál. Steril, biokompatibilis a szervezet szöveteivel, a szálak teljes mértékben lebomlanak.(kb 130 -150 nap alatt)
Támogatja a kollagén-szintézist, növeli az izomtónust, megakadályozza a ráncok kialakulását (új kollagén háló), stimulálja a SMAS réteget. A módszer igen hatékonynak bizonyult az arclifting és látható ráncok csökkentése során.

Ránckorrekció – speciálisan kifejlesztett Bio-Meyisun tűk meglazítják az izmok merevségét, amely felelős a ráncok megjelenéséért, egyúttal erősítik a kötőszöveteket is, például a SMAS réteget. Ennek köszönhetően jelentős mértékben csökken bőr hajlamossága a megereszkedéshez, illetve erős és mély ráncok is látványosan korrigálhatók.

Facelift – speciálisan kifejlesztett Bio-Meyisun tűk könnyen bejutnak a szövetekbe, ez által érhető el a kontúrok korrekciója különböző irányokban, továbbá az egyenetlen arc esetén ellenőrizhető a bőrszövetek mélysége is.

Kiegyensúlyozott arcvonások – Meyisun terápia a természetes összetételű felszívódó szálak alkalmazásával segít fixálni az arckontúrokat. További pozitív hatása az izmok meglazítása, idegvégződések megújítása és kedvezően hat a neurológiai panaszokra is.

Foltok halványítása – Meyisun terápia segítséget nyújt az abnormális bőrszövetek megszüntetésében, mivel a speciálisan kifejlesztett tűk segítségével pontosan elválasztja azokat egymástól – hiszen a tű irányítható a normál szövetek gyökérrészéhez és idegszövetekhez – miközben minimálisan károsítja a normál szöveteket.

Túlsúly – Meyisun terápia a speciálisan kifejlesztett Bio-Meyisun tűk segítségével hozzájárul a kezelt területek zsír mennyiségének csökkentéséhez. Az eljárás sikeresen alkalmazható nemcsak olyan pácienseknél, akik szeretnének bizonyos területeken a zsírszövetek mennyiségét csökkenteni, de azoknál is, akiknek fogyás a cél.

Bőrünk öregedése már a késő 30-as éveinkben megkezdődik, amely tüneteket aggódva fedezzük fel reggelente a tükörben: apróbb ráncok megjelenése, a bőr megereszkedése jelzi ezt a folyamatot, akiknek élénk az arc mimikai izomzatának használata, azoknál korábban észlelhetők a kedvezőtlen jelenségek. Azoknál, akiknek plasztikai beavatkozásra (face lift, mini lift) még nincsen szüksége, eddig a botox injekciók vagy ráncfeltöltés jöhetett szóba, ám most már elérhető egy eljárás, mely teljesen természetes módon, a bőr működését serkentve javítja az arc kontúrjait: az újdonságnak számító steril bio-felszívódó szálas kontúrozási eljárás. Ez a technika megemeli a lógó bőrt, visszaadja főleg az arc- vagy bármely testrész kontúrjait. Ideális tehát arc-liftingre, szemöldökemelésre, a nyak, az arc középső és alsó részének fiatalítására, de még a felkar, vagy más testrész lógó bőrét is karcsúbbá, feszesebbé tudja tenni.

Előnyei: A már ismert szálas (angolul: thread) technikák, liftingek új generációja abban tér el az eddig alkalmazott száltechnikákhoz képest, hogy műtét, azaz vágás nélkül végezhető a beavatkozás, nincs kockázata annak, hogy a szál elszakad, vagy a szálat nagyon meghúzzák és túlfeszülnek a szövetek. Az izmokat nem kell elmozdítani a helyükről ahhoz, hogy a szálakat az orvos elhelyezze a bőrben, azok nem láthatóak sem a kezeléskor, sem később. Nincs gyógyulási idő, a beavatkozás egy ebédidős beavatkozásként elvégezhető, a páciens azonnal visszatérhet teendőihez a kezelés végeztével, de már fittebben.

Mellékhatása nem jellemző, igen ritkán apró bevérzés azonban lehetséges, amely fájdalommentesen pár nap alatt felszívódik.

Kivitelezése: A kb.1-maximum 1 ,5 órás, helyi érzéstelenítéssel történő beavatkozás után 8-9 héttel kontroll vizsgálattal ellenőrizzük a hatást és az esetleges további korrekciót is elvégezzük. Majd 9 hónap után következhet egy újabb az állapotot tökéletesit beavatkozás. Ez a folyamat 2 év után kevesebb szállal megismételhető, de addig hatását folyamatosan fejti ki és 2 év elmúltával sem következik be látványos visszaesés a kezelt területen. Kb. 5-6 évig ígéri a gyártó a hatást, ami természetesen az idővel arányosan lassan csökken. A bio-felszívódó szálak hatása nem múlik el, mert intenzíven stimulálják a környező sejteket az első pillanattól fogva beültetés után a bőr epidermis rétegének minimális traumájával, a dermis rétegben koncentrálódva. Ennek hatására újabb rugalmas rostok és kollagén termelődik, mellyel a kezelt bőr kontúrozott lesz és fiatal/fiatalosabb marad. Felső korhatára nincs a beavatkozásnak. A problémás területekben történő könnyű alkalmazása a jellemző.

AA bio-felszívódó szálas kontúrozást lehet, sőt szükség esetén ajánlott egyéb kezelésekkel kombinálni, elsősorban hyaluronsavval történő feltöltéssel.

Mi a hyaluronsavas feltöltő anyag? A hyaluronsav viszkoelasztikus, steril, pirogén mentes, szintelen, áttetsző biofermentációval előállított nátrium-hyluronát tartalmú, magas molekulasurűségű, állati fehérjéktől mentes struktúráló gél anyag. A bőrbe juttatása fájdalommentes, azonnali eredményt hozó beavatkozás. A hyaluronsav kiváló vízmegkötő hatásának, a saját zsír az őssejt és növekedési faktor tartalmának köszönhetően azokon a területeken ajánlott, ahol a kontúrozást egy kis feltöltő anyaggal lehet még szebbé tenni, vagy volument (térfogatot) szeretnénk növelni az elfogyott, leapadt zsír pótlására (pl. a szem alatti karikáknál, orca feltöltésénél). A beavatkozás eredménye olyan egyéb kollagén indukciós eljárásokkal fokozható, mint a dermarolleres kezelés, lézeres terápia. A különböző koncentrációjú hyaluronsav mindig az adott bőrtípushoz, a kezelendő terület sajátosságaihoz alkalmazkodik.

Gyakori kérdés:

  • Fájdalmas ez a beavatkozás? Nem, helyi érzéstelenítéssel történik. a beavatkozás után kb. 1-2 napig minimális feszülést érez a páciens.
  • Mennyi ideig tart a hatása? 3-4 után kontrol vizsgálat során esetleges kis kiigazítás szükséges, de évekig tart a hatása
  • Nem lép fel allergia? Szövetbarát, Anti allergén.(kivétel a hyaluronsav nátrium-hyaluronátra való túlérzékenység)

Kiknek ajánljuk ezt a beavatkozást?

Azoknak ajánljuk a Bio-Meysun felszívódó szálas arc- és testkontúrozást, akik

  • nem szeretnének műtéten átesni;
  • lóg a bőr az arcon, nyakon, felkaron, hason, deréktájon, csípőn;
  • arckontúrjukat szeretnék megváltoztatni;
  • arckontúrjukat szeretnék fiatalítani természetes hatással;
  • szemöldöküket szeretnék megemelni.

A kezelés ára: A Bio-felszívódó szálakkal végzett arckontúrozás ára az alkalmazott szálak mennyiségétol és minőségétol is függ, amelyet előzetesen felmér az alkalmazó orvos és természetesen csakis a közös megállapodás alapján alkalmaz.

Vélemény, hozzászólás?